Σχετικά με εμάς

LeanYoo Προφίλ

 

Ακολουθώντας την πολιτική της ποιότητας-πρώτα και pursing σε λογικές τιμές, LeanYoo έχει δημιουργήσει επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

LeanYoo Εταιρεία Αθλητικών Ειδών LeanYoo Εταιρεία Αθλητικών Ειδών

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ: Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε εύκολη στη χρήση, μια προσιτή και φθηνή εναλλακτική λύση στην αγορά εξοπλισμού κατάδυσης. Ο νέος φιλικός προς τον χρήστη ιστότοπός μας και η ομάδα εξειδικευμένων πωλήσεων σημαίνει ότι η αγορά εξοπλισμού κατάδυσης δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Προσπαθούμε να παραμείνουμε μπροστά στις νέες αναπτυσσόμενες τεχνολογίες του καταδυτικού κόσμου.

 

ΓΝΩΣΤΙΚΑ & amp; ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού μας είναι αθλητές ή δύτες οι ίδιοι - γνωρίζουμε τα προϊόντα και γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε καλύτερα. Η ομάδα μας μπορεί να προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με τις αγορές σας, βοηθώντας σας να επιτύχετε τα μέγιστα από τα προϊόντα μας.

 

LeanYoo Εταιρεία Αθλητικών Ειδών

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Email: [email protected]

LeanYoo Εταιρεία Αθλητικών Ειδών

 

 

 

η επιχείρησή μας

Shenzhen LeanYoo Αθλητικά Είδη, Ltd συνεργάστηκε με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο χύτευσης από μια μικρή ομάδα μάρκετινγκ από το 2000 στο Shenzhen, Κίνα. Η LeanYoo μετακόμισε σε ένα μεγαλύτερο γραφείο το 2017 με μια ώριμη εμπορική ομάδα.

Shenzhen LeanYoo Αθλητικά Είδη Co, Ltd συνεργάστηκε με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο χύτευσης, συμπεριλαμβανομένης R & amp; D Τμήμα, από το 2000. Με χρόνια εμπειρίας στο κολύμπι & amp; καταδύσεις πεδία, μπορούμε να προσφέρουμε την αξιόπιστη ποιότητα και λογικές τιμές σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.  

Shake It
Shake It
Shake It

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εργοστασιακό προφίλ

Μάρκες : LeanYoo

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 0-0

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-755-25658803
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
86-755-28991813(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
[email protected]
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανική Περιοχή Yongsheng, Henggang Street, Περιοχή Longgang, Shenzhen City, Κίνα

Send Us an Email

contact us